ggd

OLDEBROEK - Jongeren uit de gemeente Oldebroek geboren in 2003 en 2005 worden uitgenodigd om een vaccinatie tegen Meningokokken ACWY te halen. Zij krijgen een uitnodiging vanuit het RIVM thuisgestuurd. De gemeentelijke gezondheidsdienst (GGD Noord- en Oost-Gelderland) voert de vaccinaties uit.

Waar en wanneer

De vaccinaties vinden plaats op donderdag 13 juni van 14.00 - 17.00 uur en van 18.00 - 20.00 uur in MFC de Brinkhof, Marienrade 3 in Wezep.

Waarom ook alweer?

Een vaccinatie beschermt je tegen ernstige en besmettelijke infectieziektes. Veel van deze ziektes kennen we nu bijna niet meer. Met een vaccinatie bescherm je niet alleen jezelf, maar ook anderen. Bijvoorbeeld ernstig zieken en baby’s die (nog) niet gevaccineerd kunnen worden. Zo zorgen we er samen voor dat infectieziekten geen kans krijgen in Nederland.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over vaccineren? Betrouwbare informatie vindt u op www.rijksvaccinatieprogramma.nl. Ook kunt u elke werkdag tussen 8.00 - 12.00 uur bellen met de GGD via 088 - 443  31 00 (voor 4 tot 18 jarigen).

Voor vragen over vaccinaties van kinderen van 0-4 jaar kunt u terecht bij de Icare JGZ Oldebroek. Nog geen 18 jaar, een vaccinatie gemist en die alsnog halen? Neem dan contact op met de GGD.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment