bier

HATTEMERBROEK - De Bouwakker in Hattemerbroek is op 6 juni het decor van een zomerse speciaal bierproeverij. In samenwerking met Mitra Wezep zal Fons Koopman jullie die avond verschillende bieren laten proeven en de verhalen erachter vertellen. Het belooft een leuke en vooral ongedwongen avond te worden voor iedereen die ook maar enigszins geïnteresseerd is in bier.

Geur, kleur en smaak

De avond wordt opgebouwd in smaak en tijdens dat proeven zal Fons een toelichting verzorgen op de soort, geur, kleur en smaak. Daarnaast wordt een stukje geschiedenis verteld en komen de verhalen van de brouwerij aan de orde.
Omdat Fons al jaren in de wereld van het bier vertoeft, verwacht hij iets toe te kunnen voegen en op een leuke manier zijn passie voor – en kennis van – bier over te kunnen dragen. Het wordt een aangename avond, waarbij geselecteerde bieren (afgestemd op de tijd van het jaar) de revue passeren. Er zal voor iedereen ruimte zijn om te proeven, te vragen en vooral te genieten.

De bieren zullen geserveerd worden met mooie bijpassende hapjes van de Smaakfactor (Jeroen Hooijmaijers). Vanzelfsprekend wordt de avond afgesloten met een ‘Bierquiz’ en de winnaar gaat met een mooie prijs naar huis.                     Aanvang : 20.00 uur.  Inloop vanaf: 19.30 uur

Belangstellenden (18+) kunnen de kaarten kopen á €20,00 bij Mitra Meidoornplein Wezep, aan de bar van De Bouwakker Merelstraat Hattemerbroek of per email fapas2005@gmail.com

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment