dierentuin

WEZEP/HATTEM (advertentie) - Het kinderboek Kim en Tim samen naar de dierentuin is binnenkort ook te koop via bol.com. Dat maakt uitgeverij Jupijn uit Hattem bekend.. Kim en Tim is onlangs op de markt gebracht en inmiddels een succes. "Ouders en opa's en oma's zijn enorm enthousiast als zij dit boek voorlezen aan hun kinderen/kleinkinderen", zo vertelt Wilfred Willemsen van Uitgeverij Jupijn. En om deze enthousiaste reacties te ondersteunen is het boek van de leukste kindervrienden van Nederland, nu slechts 9,95 euro. Deze actie is geldig tot en met vrijdag 24 mei.

En als je nu Kim en Tim samen naar de dierentuin koopt en dit promoot op social media, maak je ook nog eens kans om de volgende editie van Kim en TIm gratis te krijgen. "We geven 5 boeken weg van de nieuwste uitgave, die nog voor de zomer moet verschijnen", aldus Wilfred Willemsen. Het boek, dat getekend en geschreven is door Janienke Souman uit Wezep, kan ook per mail besteld worden via wilfred@uitgeverij-jupijn.nl. Overigens kan het boek bij Uitgeverij Jupijn aan de 2e Walsteeg 4, alleen contant betaald worden. Bestellingen kunnen gewoon op de bankrekening worden gestort. Het boek wordt dan de volgende dag geleverd.

Binnenkort komt ook de website van Kim en Tim online. Daar wordt nu hard aan gewerkt. Ook is het daar mogelijk om onder meer t-shirts van Kim en Tim te bestellen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment