goede doelendag

WEZEP - Op vrijdag 17 en zaterdag 18 mei gaat een aantal van de werknemers van Gasterij de Zeuven Heuvels 50 kilometer wandelen voor drie goede doelen uit de gemeente Oldebroek: Voedselbank Elburg – Oldebroek - Stichting Jeugd met een Opdracht - Jongerenreis Roemenië. Door middel van het verkopen van kilometers willen ze zoveel mogelijk  geld bij elkaar wandelen. De kilometers worden verkocht voor 1 euro per kilometer en gedoneerd aan bovenstaande goede doelen. Iemand die 25 kilometers koopt voor de goede doelen ontvangt een voucher voor de ontvangstborrel op zaterdagmiddag 18 mei om 16.30 uur. Zo kunt u de ontvangst van de wandelaars extra feestelijk maken onder het genot van een drankje en heerlijke hapjes.

Naast het wandelen van de 50 kilometer zullen er op zaterdag 18 mei ook tal van activiteiten te doen zijn in en om Gasterij de Zeuven Heuvels. In samenwerking met De Gasterij zullen de drie goede doelen zich presenteren. Die dag is er van jong tot oud iets te beleven. De opbrengst is uiteraard voor de goede doelen.

Een kleine greep uit de activiteiten: U kunt deze dag tegen een vergoeding uw auto laten wassen, u kunt een high tea winnen, voor een kleine prijs worden er fotoshoots gemaakt, het enveloppenspel staat klaar. Ook is er van alles te koop van mooie bloemstukjes  tot heerlijke chocolade. Vergeet u ook niet langs de talentenkraam te lopen? Misschien kunt u de boottocht wel bemachtigen. Aan de kinderen is er ook gedacht. Springkussen, grabbelen, broekhangen, smokkelspel het is er allemaal.

Uiteraard is De Gasterij ook de hele dag open. U kunt deze twee goede doelen dagen een speciale Goede Doelen Hap bestellen. De koks hebben weer een heerlijke maaltijd in gedachten. Zo kunt u zaterdag 18 mei heerlijk eten en steunt u ook nog eens de goede doelen.

Men hoopt u allen te zien bij de Goede doelendag van Gasterij de Zeuven Heuvels - Stationsweg 110 in Wezep. Kunt u niet aanwezig zijn, maar toch willen bijdragen door enkele kilometers te kopen, dan kan dat door een bedrag over te maken op NL07RABO0113345011 t.n.v. De Zeuven Heuvels ovv Wandelen voor de goede doelen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment