waterch

OLDEBROEK - Goed Bezig Oldebroek daagt jou uit om mee te doen aan aan de #7dagenwater challenge. De challenge start op maandag 17 juni 0:00 uur en duurt tot zondag 23 juni 23:59 uur. Reset je drankgebruik; even geen suiker, cafeine en/of alcohol drinken. Zeven dagen alleen water, jij kan dat! Het is belangrijk om fit te zijn en gezond te leven. Hier hoort water drinken ook bij. In Nederland hebben wij het beste kraanwater ter wereld. Water is de beste dorstlesser en geeft je betere concentratie. Omdat water drinken weer normaal moet worden organiseert Goed Bezig Oldebroek samen met Jongeren Op Gezond Gewicht Noord-Veluwe (JOGG) de #7dagenwater challenge.

Ambassadeurs

Dat de challenge aanslaat blijkt uit de animo bij het zoeken van lokale ambassadeurs. “Met Natasja Meulenkamp, Kenneth van Dorp, Iris Boin, Job Boon en Liesbeth Vos heb ik een perfect team!” vertelt JOGG-regisseur Krista Schakel van Goed Bezig Oldebroek. Onderwijs, sport, jongeren, het bedrijfsleven en de politiek zijn zo betrokken bij de challenge. “Draagvlak is erg belangrijk en met deze ambassadeurs betrekken we de hele gemeente bij de challenge.” aldus Schakel.

Ga de uitdaging aan

Goed Bezig Oldebroek is onderdeel van Jongeren op Gezond Gewicht Noord-Veluwe (JOGG). JOGG Noord-Veluwe en Vitens organiseren de #7dagenwate rchallenge in zeven gemeenten op de Noord-Veluwe. Ga jij ook de uitdaging aan? Meld je aan via www.7dagenwaterchallenge.nl en ontvang de starterskit met polsbandje thuisgestuurd! Aanmelden kan tot 12 juni. Meld je aan als klas, vriendengroep, gezin met collega’s en maak kans op mooie prijzen. Er worden  per gemeente bidonsverloot voor je hele klas, een sportkrat met bidons voor jouw sportteam of unieke waterkaraffen voor thuis of op het werk.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment