IMG 5392onder

HATTEMERBROEK - Maandag 6 mei 2019 ondertekenden gemeente Oldebroek en IJsseldelta Ontwikkeling BV een koop- en realisatieovereenkomst voor de ontwikkeling van de locatie Borst aan de Zuiderzeestraatweg in Hattemerbroek. Op deze locatie worden de komende 5 tot 10 jaar 36 woningen gebouwd in het sociale- en vrije koopsegment.

De ontwikkeling bestaat uit maximaal zes fases. Bij veel vraag kunnen meerdere fases tegelijkertijd worden ontwikkeld. Een deel bestaat uit sociale koopwoningen. De overige woningen zijn vrije sector twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

De ondertekening is het startsein voor de voorbereiding van de ontwikkeling. Het is de bedoeling dat de eerste woningen begin 2020 in de verkoop gaan. Wethouder B. Bergkamp: “Hopelijk verloopt de verdere ontwikkeling na deze grondverkoop nu ook goed, zodat in 2020 ook in Hattemerbroek gebouwd kan worden naar behoefte”.

Namens gemeente Oldebroek tekende waarnemend burgemeester Janneke Snijder – Hazelhoff de overeenkomst. Namens IJsseldelta Ontwikkeling BV tekende directeur Gert van Ommen.

 

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment