IMG 8512k

WEZEP - De Kinderboerderij de Voskuilerhoeve  is een gezellige kinderboerderij aan de Honingweg in Wezep.  Kinderboerderij de Voskuilerhoeve is altijd op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die willen helpen om de dieren te voeren en om schoon te maken. Hierbij moet je denken aan één of meerdere keren per maand voeren of meehelpen met het onderhoud van de Kinderboerderij.  Vind je het leuk om met dieren te werken en heb je een paar uurtjes over....meld je dan gauw aan.

Wat wordt van de vrijwilligers op de boerderij gevraagd

Dat je het leuk en leerzaam vindt om om te gaan met dieren en kinderen. Het is belangrijk dat je je verantwoordelijk voelt voor hetgeen je doet op de boerderij, zorgvuldig te werk kunt gaan en met zorg omspringt met de dieren, de bezoekers, collega’s en de boerderij. Verder is het belangrijk dat je een gezellige sfeer probeert te handhaven voor jezelf, de andere vrijwilligers, de bezoekers en de dieren.En…… je moet natuurlijk niet vies zijn van een beetje vuil. Uiteraard word je op weg geholpen en hoef je niet speciaal ervaring met de dieren te hebben die op de kinderboerderij zijn.

Verder is het van het grootste belang dat de vrijwilligers van onbesproken gedrag zijn. Iedere nieuwe vrijwilliger moet een geldige verklaring omtrent gedrag kunnen overleggen.

Enthousiast geworden of heb je nog vragen?

Aanmelden kan op verschillende manieren:

-telefonisch via: 06-22688156  mevr. N. de Graaf

-Mail:  voskuilerhoevewezep@gmail.com   Je ontvangt dan per mail een reactie. Of vermeld je telefoonnummer; dan word je zo spoedig mogelijk teruggebeld.

 Ben je op zoek naar andere leuke vrijwilligersvacatures kijk dan op www.vrijwilligersvacaturebankoldebroek.nl  

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment