bakt

WEZEP -  ’Heel Wezep bakt’ is het motto van de bakwedstrijd die zaterdag 27 april wordt gehouden ter gelegenheid van Koningsdag. Degene met de lekkerste taart wint een bakvorm ter waarde van 40 euro. De taarten kunnen op Koningsdag tot 14.00 uur ingeleverd worden bij Niels in het bakdorp op feesttrein Mulderssingel. Daarna worden de taarten beoordeeld door een deskundige jury. De prijsuitreiking is tussen 16.30 en 17.00 uur op het hoofdpodium.

Eén van de juryleden is Niels, bekend van ’Bakken met Niels’. Niels bakt zaterdag 27 april live in het oranje gekleurde bakdorp op het voetbalveld van WHC. Na ruim 10 jaar als accountmanager in de wereld van bak- en streekproducten gewerkt te hebben werd Niels in januari 2012 zelfstandig ondernemer. Niels is een creatieve duizendpoot met liefde voor zowel brood als banket. Een studiehoofd is de jonge Niels niet, maar op de Hanze Hogeschool van Groningen ontdekte hij tijdens de opleiding Food en Business zijn ware roeping: mensen gelukkig maken via hun smaakpapillen.

Nu heeft Niels een eigen bakbedrijf. Een belangrijk onderdeel van zijn concept is de bakkar, een mobiele bakkerij met een verrassend interieur. Ook in Wezep zal zaterdag 27 april blijken dat Niels niet alleen een bezige bij is, maar ook een gezellige én gepassioneerde inspirator.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment