IMG 8781

WEZEP – ”Dank zij onze sponsors, donateurs en vrijwilligers wordt het sportpark van WHC zaterdag 27 april omgetoverd tot een Oranje Dorp,” zegt Gedi Labots, voorzitter van de Stichting Oranje Comité Wezep. Kinderen van de basisscholen kunnen vanaf 11.00 uur gratis deelnemen aan workshops, een kleurwedstrijd, een piratenshow, genieten van clown ZieZo en zich in het springdorp uitleven dank zij Plus Van den Hoven. Ook kan de jeugd van de basisscholen gratis deelnemen aan ’Wezep Got Talent’ met Dick Fijn jr. Dank zij Expert Frits van Enk is er onder andere een heuse tablet als prijs te winnen en bonnen voor patat van Cafetaria Borst.

Dank zij de sponsoring van Plus Van den Hoven wordt er een springdorp met leuke attracties ingericht. De kleintjes kunnen meedoen aan een kleurwedstrijd. De kleurplaten kunnen ingeleverd worden bij de oranje kraam op het WHC-terrein. De prijsuitreiking is om 16.30 uur.

Voor de basisschoolkinderen vanaf groep 3 zijn er vier leuke workshops waar ze aan kunnen deelnemen. Ook is bij het podium op het veld de talentenjacht ’Wezep Got Talent’. Deelnemers aan de talentenjacht kunnen zich tot 21 april opgeven bij Priscilla uit de Bulten: gottalent@oranjecomitewezep.nl

Daarnaast zijn  er de hele dag spelletjes en activiteiten voor de kinderen waar ze aan mee kunnen doen tegen inlevering van bonnen. Zoals pony rijden, hengelen, grabbelen, bootjes varen in een heus zwembad en zich laten schminken. Een aantal keren per dag draait het Rad van Fortuin. Dank zij de medewerking van winkeliers en ondernemers uit vooral Wezep zijn hier mooie prijzen mee te winnen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment