5c395da2 6141 437f bf4d d2e257c4fdcf

WEZEP - Na het Indoor Winds 2019 seizoen is het dirigentstokje van Jong vLS overgedragen van Richard van Eden naar Gerben Kralt. van Limburg Stirum Korpsen zijn heel blij met Gerben als dirigent en koper docent. Gerben kent de vereniging als dirigent bij de senioren. Aan elkaar wennen hoeft dus niet meer en kan gelijk ‘volle bak’ aan de slag. van Limburg Stirum Korpsen weten zeker, dat de juiste man op de juiste plek zit voor de junioren.

Gerben zette op 7-jarige leeftijd de eerste muzikale stappen op cornet. Vanaf zijn 13e studeerde Gerben aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, met als hoofdvak trompet. Op zijn 18e werd Gerben aangenomen als Eb cornettist bij het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee, waar hij tot 2012 actief was.

Als docent koper is Gerben verbonden aan muziekvereniging DVS uit Katwijk. Hij dirigeert momenteel de Junioren van DVS  en Show- & Marchingband Jong Flora Band. Sinds 2015 is hij dirigent van de Floraband uit Rijnsburg, waarmee hij in 2017 WMC kampioen werd op het onderdeel mars.

Sinds 2017 is Gerben dirigent bij  de Show & Marchingband Juliana en vanaf 2018 bij de senioren van vLS. Als freelance-trompettist is Gerben vaak te horen in Cantatediensten en bij diverse beroepsorkesten.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment