walkentalk

WEZEP - Woensdag 3 april is Johan Neevel van de gemeente Oldebroek te gast bij Walk&Talk Wezep. Het onderwerp is Vrijwilligerswerk, maak jij de stap? De gemeente Oldebroek kan op verschillende manieren ondersteunen als iemand kiest voor vrijwilligerswerk. Johan Neevel zal uitleggen wat de gemeente voor vrijwilligers kan doen. Ook geeft hij uitleg over het doel van de gemeente om vrijwilligerswerk te ondersteunen. Na de informatie van Johan Neevel kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst is bij de Bibliotheek in Wezep en begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur.

Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Bibliotheek Wezep is te vinden aan Mariënrade 3, 8091XS Wezep, in het dorpshuis. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit. De Walk&Talk bijeenkomst bij de Bibliotheek in Wezep is iedere eerste woensdag van de maand.

Voor meer informatie over Walk&Talk zie https://www.bibliotheeknoord-veluwe.nl/activiteiten/walk-talk--de-koffiepauze-voor-werkzoekenden.html

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment