a orkest

OLDEBROEK - Tijdens het voorjaarsconcert van CMV Concordia Oldebroek op 16 maart kunt u genieten van de optredens van drie orkesten. Het A-orkest van CMV Concordia Oldebroek is in voorbereiding op haar deelname aan de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen op 6 april a.s. Tijdens deze kampioenschappen moeten de deelnemende verenigingen allemaal hetzelfde muziekwerk uitvoeren. In de 1e divisie is dit jaar gekozen voor het mooie werk: “in other words” van de componist Marco Pütz. Tijdens het voorjaarsconcert zal het orkest, onder leiding van dirigent Jaap Musschenga, dit werk voor het eerst uitvoeren.

Ook het jeugdorkest van Concordia zal deze avond een programma verzorgen. De jeugd is, samen met dirigent Hendry van Loo, in voorbereiding op haar deelname aan een festival in Osnabrück. Eind mei zullen de muzikanten voor drie dagen vertrekken naar Duitsland. Voor hen is dit een prachtig vervolg op het mooie resultaat wat in november is gehaald op een concours. Het programma van het jeugdorkest deze avond zal grotendeels ook het programma zijn wat zij gaan uitvoeren in Duitsland.

Na de pauze is het de beurt aan Euphonia Wolvega. Ook zij staan onder leiding van dirigent Hendry van Loo. Deze brassband heeft een mooi programma ingestudeerd met lichte muziek.

Deze veelzijdige muzikale avond begint om 20.00 uur in Kulturhus de Talter in Oldebroek en is gratis toegankelijk. Wel zal er ter bestrijding van de kosten een collecte worden gehouden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment