Poster voor facebook

OLDEBROEK – Zaterdagmiddag 30 maart zal een artiesten Team o.l.v. Wimmie Bouma voetballen op het Sportpark de Bovenmolen van voetbalvereniging OWIOS aan de Bovenheigraaf 19 in Oldebroek. Zij zullen spelen in het kader van ‘Spieren voor Spieren’ tegen een team van Kokki’s Café. De wedstrijd zal 2 maal 30 minuten duren. In de pauze zal er in en om de kantine van OWIOS live muziek zijn van Maria Goosen, na de wedstrijd zullen meerdere artiesten optreden, tevens zal er tussendoor een verloting & veiling zijn met vele leuke prijzen. Aanvang wedstrijd 16:00 uur, veld open om 15:30 uur. Dit alles staat in teken voor ‘Spieren voor Spieren’.

Spieren voor Spieren is een stichting die zich inzet voor o.a. het bekostigen van wetenschappelijke onderzoeken. De organisatie: 'Wij van Artiesten Team Wimmie Bouma enKokki’s Café spelen deze wedstrijd, zingen een aantal liedjes. Ook wordt er een verloting georganiseerd waarvan de opbrengst volledig naar Spieren voor Spieren gaat. Dankzij de voetbalvereniging en de supportersvereniging van OWIOS is dit mogelijk. Kom gezellig op zaterdag 30 maart 2019 naar Sportpark de Bovenmolen!'

Er wordt geen entree gevraagd deze dag, maar bij de ingang zal er een melkbus staan voor een vrijwillige bijdrage. Voor de wedstrijd zal er een poort verloting zijn (trekking in de rust) en na de wedstrijd is er in de kantine een verloting & veiling met diverse leuke prijzen. Trekking & Veiling in de pauze van de artiesten. Steun Spieren voor Spieren en geniet van artiesten als Wimmie Bouma, Burdy, Antoon Wolters, Jaman, John Enter, Lytse Hille (o.v.b.), Dick Fijn jr., Maria Goosen, Gerben Visch, Arjan Venemann, Nathanael Bos, het IJsselduo, Romana, Calvin Tuinstra, Jelle Jist, Spang!, Joy Woelders, Erwin Weitering & Chris de Roo, die voetballend en zingend optreden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment