Arjan en Edith Post JPG

WEZEP -  Op zaterdag 9 februari zal er een bijzonder concert plaatsvinden in de Kruiskerk te Wezep . Vocaal ensemble Pavane olv Joke Hooikammer-de Graaf en het bekende trompetduo Arjan en Edith Post geven dan  een gezamenlijk concert. Arjan en Edith zullen begeleid worden op orgel door hun (schoon)vader Doeke Post.

Vocaal ensemble Pavane bestaat uit 4 geoefende amateurzangers; het repertoire is heel breed van a capella muziek uit de 17 e eeuw tot eigentijdse muziek van Gjeilo en  Whitacre. Maar ook lichte muziekarrangementen van oa Jetse  Bremer en Tijs Krammer staan op het repertoire.

Pavane 2

De kracht van Pavane ligt in het feit dat er vier volwassenen staan die het geweldig vinden om mooie muziek te maken en ten gehore te brengen. Met haast ongekende passie worden de werken ingestudeerd en uitgevoerd. De kritische leiding van dirigente Joke Hooikammer zorgt ervoor dat de stemmen muzikaal steeds verder reiken, waardoor de intensiteit van de muziek meer en meer tot leven komt.

Pavane heeft al vele concerten gegeven in de regio en  verleent veelvuldig medewerking aan kerkdiensten.

Arjan en Edith Post zijn een veelgevraagd trompetduo dat medewerking verleent aan veel koorconcerten  en cd en tv opnames door heel het land.

Het programma is  zeer afwisselend qua samenstelling  met zowel klassieke als lichte muziekwerken .

Gezamenlijk zal het  bekende Gloria van Vivaldi klinken voor koor en trompetten.

Aanvang van het concert is 16.00 uur

Kruiskerk Wezep aan de Kerkweg 6

Toegangsprijs is 10 euro

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment