lrdR3oBH 400x400

WEZEP - Er is de laatste jaren veel aandacht voor onbegrepen en verward gedrag. Hoe herken je het? En vooral hoe kun je ermee omgaan? Want vaak zorgt onbegrip ervoor dat de situatie escaleert, met alle ongewenste gevolgen van dien. De gemeente Oldebroek, Nunspeet en Elburg voeren samen het project ‘Grip op verwardheid uit’. Dit gebeurt in samenwerking met MEE Veluwe, GGD NOG en Impluz. Dit project richt zich op het geven van trainingen en het verzorgen van bijeenkomsten over het herkennen en signaleren van verward gedrag en wat je kunt doen. Met als doel dat personen met verward gedrag met meer begrip worden benaderd.

Startbijeenkomst en training

Helpt u mee het project tot een succes te maken? Heeft u in uw werk of dagelijks leven weleens te maken met verward gedrag? Kom dan naar de startbijeenkomst ‘Grip op verwardheid’. Deze is op donderdag 24 januari 2019 om 15.30 uur in De Brinkhof (Marienrade 3 in Wezep). Een ervaringsdeskundige vertelt u meer over verward gedrag en u krijgt een introductie op de meerdaagse trainingen die dit voorjaar van start gaan. U bent van harte welkom!

Aanmelden

Aanmelden voor de startbijeenkomst kan door te mailen naar Dorina Wering van de gemeente Oldebroek via: dwering@oldebroek.nl of 0525  63 82 00.

Alvast aanmelden voor de meerdaagse training? Dat kan via www.impluz.nl/nunspeet-elburg-oldebroek.

Meer informatie vindt u op www.gripopverwardheid.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment