sko

WEZEP - Vanwege het grote aantal aanmeldingen van baby's heeft  Stichting Kindcentrum gemeente Oldebroek besloten om meer ruimte te maken voor de specialistische babyopvang bij SKO.  Uw kind wordt in deze groep opgevangen waarbij 1 professionele pedagogisch medewerker voor  3 kinderen zorgt. Deze ruimte is speciaal ingericht voor baby's.  Saskia Vosselman: 'Elk baby'tje volgt zoveel mogelijk zijn eigen schema dat hij of zij thuis is gewend. Er wordt veel met u als ouder, verzorger overlegd om te weten waarbij uw kindje zich het beste voelt. De ruimte is ingericht voor de allerjongste baby’s, maar ook voor de kinderen die er al aan toe zijn om al wat te gaan tijgeren, zich verder te ontwikkelen  Uw baby, onze zorg!'


Naast de opvang voor baby's, biedt SKO ook opvang voor dreumesen, peuters en buitenschoolse opvang. De peuteropvang en de buitenschoolse opvang worden zoveel mogelijk verzorgd bij de scholen zelf, een vertrouwde omgeving voor uw kind.

Heeft u vragen? U kunt altijd een afspraak maken voor een vrijblijvende rondleiding! U kunt contact opnemen met de hoofdlocatie middels nummer : 038 376 2344.

Stichting Kindcentrum gemeente Oldebroek, Wolthuisweg 5 in Wezep

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment