IMG 8133

WEZEP  - Over ruim twee weken is het weer zover. Dan is het de derde maandag van 2019, de zogenoemde meest deprimerende dag van het jaar, ook wel bekend als de Blue Monday. Ook dit jaar wordt in Wezep op maandag 21 januari een sponsorloop georganiseerd voor openheid bij depressie en kun je zelf of je omgeving je laten sponsoren om 1, 2 of 3 lusjes te lopen van ongeveer 3 kilometer (exacte afstanden worden later bekend gemaakt). Je kunt op de avond zelf je afstand bepalen, dus daag jezelf uit. Bewegenwerkt! Het opgebrachte geld gaat dit jaar naar de lancering van een app ter ondersteuning van de omgeving van iemand met depressie. Deze app zit vol met tips en informatie voor het bespreekbaar maken van depressie. Iets wat door de omgeving vaak als belastend wordt ervaren.

De start van de tweede Blue Monday Run in Wezep is om 19.30 uur met voorafgaand om 19.20 uur een warming-up door JGetFit uit Heerde. Het is een recreatieve loop waarbij we in twee tempo groepen lopen en samen uit / samen thuis principe hanteren. Aanmelden kan via onderstaande link door op 'ik wil in dit team' te klikken. De deelname is kosteloos en een vrijwillige donatie wordt op prijs gesteld. Bij aanmelding voor 14 januari ontvang je tevens een mooi functioneel hardloopshirt van st. Mind.

Plus van den Hoven Wezep heeft, net als vorig jaar, warme chocolade melk en een gezonde reep aangeboden. Verder is er uiteraard water bij de start / finish waar iedere lus weer uitkomt. 

Aanmeld link:  https://www.doemeemetmind.nl/team/wezep 

Op Facebook is inmiddels een pagina en evenement aangemaakt waar alle laatste nieuws bijgewerkt wordt. 

Lukt het je niet om dit jaar weer mee te lopen? Doneren kan altijd! 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment