Foto Henk Henk 2

WEZEP - De bekende oliebollenbakkers Henk en Henk gaan weer overheerlijke oliebollen bakken voor Kleindierensportvereniging Nut en Sport Wezep en omstreken. Op de zaterdagen 15 en 22 december staat de marktkraam van 09.00 tot 16.00 uur bij de Welkoop aan de Stationsweg 19 in Wezep.

De oliebollen worden ter plaatse gebakken en vers van de kraam verkocht. Ze kosten € 0,80 per stuk of € 7,-- per zak van 10 stuks. De bakkers adviseren u graag hoe u ze kunt invriezen om ze daarna eventueel met kerst of zelfs in het nieuwe jaar te nuttigen.

De opbrengst is bedoeld ter ondersteuning van de verenigingsactiviteiten, zoals de deelname door jeugdleden aan de landelijke Jeugdshow in Laren en voor de jaarlijkse IJsselvliedtshow.

Eerdere jaren werden de oliebollen verkocht bij GroenRijk in Hattemerbroek, maar na de sluiting van dit tuincentrum moest een nieuwe locatie worden gevonden. De Welkoop was graag bereid hiervoor ruimte voor de winkel beschikbaar te stellen. “We staan hierdoor op een zeer geschikte plaats, goed bereikbaar en in centraal in het centrum van Wezep”, aldus het bestuur van Nut en Sport.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment