mode

OLDEBROEK (advertentie)  - Vaessen mode & trends aan de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek bestaat maar liefst 120 jaar. Een uniek jubileum. Vandaag de dag kom je dat maar sporadisch tegen, maar dit familiebedrijf heeft hun bestaansrecht volop bewezen. De inmiddels  4e generatie doet dit dan ook met heel veel plezier, enthousiasme, en gedrevenheid. Dit heuglijke feit wordt gevierd, samen met alle klanten in Oldebroek en omgeving. In de speciale jubileumweek, die gehouden wordt van woensdag 6 t/m 15 december is er een doorlopende receptie. Alle klanten worden getrakteerd op een kopje koffie met iets lekkers en men kan profiteren van extra kortingen d.m.v.  ballonnen door te prikken, waardoor de korting zichtbaar wordt.  Een ludieke extra actie is dat in de feestweek betaald kan worden met de oude gulden die is dan één euro waard. Dus dubbel zo veel voordeel. Wel met de voorwaarde dat alleen briefgeld kan worden ingeleverd.  De zaak is helemaal aangekleed in een authentieke sfeer met een Vintage Dj Set 2.0 met platen/singles van vroeger.

Het bedrijf werd opgericht door Hendrik Vaessen die sinds 1898 met de marskramer (een houten kist, die op de rug werd gedragen) de boer op ging en textiel verkocht aan de mensen. Later is zijn zoon met de bakfiets erbij  gaan venten. Daarna werd er vanuit de woonkamer ook het een en ander verkocht en zo kwam er een klein winkeltje tot stand. De winkel is met de jaren dan ook steeds  verder uitgebreid en is geworden tot wat het nu is, een 2 verdiepingen tellende verkoopoppervlakte van 500 m2.  Het bedrijf werd in 2001 overgenomen van Wim en Jenny Vaessen door de huidige eigenaars Dick en Henrietta van Heerde - Vaessen. Zij hebben de winkel  grondig verbouwd. Het was een totale metamorfose maar, waarbij de naam “Vaessen” is blijven bestaan. Ook de komende jaren waarbij de modewinkel volop blijft inspringen op de modetrends voor man en vrouw.

Vaessen mode & trends bestaat dan al wel 120 jaar, maar zij gaan wel degelijk met de tijd mee.

De stijlvolle damesmerken zoals: Gerry Weber,  Frank Walder, Taifun,  Zerres,  Roberto Sarto, Another Women, Germaine etc. zijn er nog steeds te vinden, maar ook nieuwe trendy merken zoals: Geisha, Expresso, Poools, Sandwich, HV Polo, en Mac jeans  zult u aantreffen in de modern ingerichte modezaak. Ook de herenmode is ruimschoots aanwezig, de afdeling is te vinden op de 1e etage.  De gevoerde merken zijn:  Lerros, Petrol, Fellows, Baileys, Giordano, S4 Fashion, Meyer, Roy Robson, Cabano en Ledûb.

Dat de zaak al zo lang bestaat is natuurlijk ook te danken aan de klanten die Vaessen mode & trends dan ook met regelmaat komen bezoeken. Er worden vele activiteiten georganiseerd om de gewaardeerde klant  het dan ook helemaal naar zijn zin te maken. Er is altijd veel persoonlijke aandacht voor iedereen en men kan er heerlijk nagenieten van de aankoop met een kopje koffie of thee.  Als extra tijdens de feestweek die loopt tot en met 15 december 2018, kan iedereen meedoen en kans maken om leuke fashion prijzen te winnen t.w.v. € 500,=

De openingstijden zijn doorlopend vanaf dinsdags 09.30 t/m 17.30 uur, vrijdags tot 20.30 uur en zaterdag tot 17.00 uur. Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.vaessenmode.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment