Foto vlnr. Astrid Dijkstra Gert GerritsenWEZEP – Maandagavond 20 oktober is Gert Gerritsen met zijn dochter Liza te gast in het radioprogramma “Sportief Zijn Zeker Weten” op Loco FM. Tussen 20.00 – 21.00 uur zullen zij toelichting geven op de plannen die zij hebben. Samen willen zij namelijk in a in 2015 mee te doen aan de Challenge. Op 13 juni 2015 is de volgende Mont Ventoux Challenge van Join4Energy gepland. Ruim 300 deelnemers zullen fietsend, hardlopend of wandelend een poging doen de Mont Ventoux in Frankrijk te bedwingen.

Deze kale berg in het zuiden van Frankrijk is 1912 meter hoog. De beklimming geldt in de wielerwereld als een van de zwaarste beklimmingen, ook door de strijd die gevoerd moet worden met de hitte, de wind en ander ongemak, naast de forse klimpercentages. Zij willen nog meerdere helden inspireren mee te doen aan deze uitdaging. Met als doel geld in te zamelen om de ontwikkeling van medicijnen voor energiestofwisselingsziekten te stimuleren. In het programma zullen zij hun motivatie en doel toelichten.
Daarnaast zal er Met Jan Oosterbroek teruggeblikt worden op de prestaties van de Noord Veluwe Zwemmers van afgelopen weekend. Met Laura van Norel de Vries zal het volleybal van de Dames 1 van Blauw Wit worden doorgenomen. Ook vernemen wij graag van de schaatscoach Roy Boeve hoe het schaatsweekend is verlopen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment