46420868 755119231490297 8309771130797817856 n

WEZEP  -  Vrijdag 16 november was de Dag van de Ondernemer. Wethouder Liesbeth Vos – van de Weg bracht vandaag samen met gedeputeerde Michiel Scheffer een bezoek aan Dr. Ten BV aan de Rondweg in Wezep. Zij zijn gespecialiseerd in product- en procesinnovatie binnen de markt van sport, voeding, energie, water en chemie. En wereldwijd actief. Liesbeth Vos: “Dr. Ten is een prachtig voorbeeld van ondernemerschap met lef, toewijding en doorzettingsvermogen. Ik ben trots op dit bedrijf. Maar dat ben ik op alle ondernemers in de gemeente Oldebroek. Want zij zorgen met dezelfde inzet voor groei, werkgelegenheid en levendige dorpskernen. Daarom wil ik, speciaal vandaag, onze lokale ondernemers bedanken. En ze daarbij alvast van harte uitnodigen voor het ondernemersevent op 23 februari a.s. bij PECZwolle. Een dag die in het teken staat van ontmoeting, verbinding en versterking van het ondernemerschap in de gemeente Oldebroek.”

Schone Zeezoutbatterijen

Dr Ten is het bedrijf van oud-schaatser Marnix den Kortenaar: mede-uitvinder van de schaatsstrip en de dunne schaats. Met Dr Ten maakt hij werk van vernieuwingen die de wereld duurzamer, gezonder en sportiever maakt. Een goed voorbeeld is de zeezoutbatterij, die Dr Ten maakt van mineralen en zouten uit de zee. De goedkoopste en schoonste nieuwe manier om energie op te slaan. In 2013 won Dr Ten de Jan Terlouw Innovatieprijs voor deze zeezoutbatterij.

Dag van de Ondernemer

Michiel Scheffer: ‘Op de Dag van de Ondernemers bedanken we de 1,5 miljoen ondernemers die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Met hun durf en doorzettingsvermogen zorgen ondernemers voor groei, banen en welvaart en maken ze werk van de economie van de toekomst: slim, schoon en sociaal’.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment