Knipselvora

OOSTERWOLDE –  Het Oranje Comité Oosterwolde is blij met de komst van toneelvereniging Vorie-Vana uit Beerzerveld op haar jaarlijkse toneelavond. De komedie in drie bedrijven is geschreven door Carl Slotboom en heet ‘De Canadese Invasie’ (Familie Bruinsma in de bocht).

De familie Bruinsma zit in de financiële problemen. De rekeningen blijven binnenstromen, de krant wordt niet meer bezorgd en de telefoon is afgesneden. Om  de financiële catastrofe het hoofd te bieden, komt Sjef met de oplossing door werk in de huishouding te zoeken. Daarnaast lijkt het Sjef een goed idee om een kamer te verhuren. Een fotograaf in opleiding reageert en krijgt de kamer. Jammer voor zoon Boris, maar hij zal zolang op zolder moeten slapen, want vaderlief heeft zijn kamer verhuurd. Dan verschijnen tante Eef en Oom Frits ten tonele. Helemaal uit Canada gekomen om nicht Truus na vijfendertig jaar een bezoekje te brengen en meteen maar veertien dagen te blijven logeren. Hoe al deze problemen worden opgelost kunt u allemaal zien in deze prachtige komedie.

De toneelavond is op vrijdagavond 23 november 2018. Dorpshuis ‘de Heerdt’ is geopend vanaf 19.00 uur, aanvang van de avond is 19.45 uur. Entree voor kinderen tot en met 12 jaar is € 1,50, vanaf 13 jaar € 7,50. Donateurs krijgen € 1,50 korting per persoon.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment