Straatbeeld-10-woningen-Wezep-1500-PX

WEZEP – Binnenkort start de verkoop van 10 woningen aan de Jan Schoutenstraat in Wezep. Vanaf 20 mei aanstaande kan de verkoopinformatie bij de makelaar worden opgehaald of aangevraagd. Prins Bouw en de gemeente Oldebroek zijn erg verheugd over dit plan omdat hiermee een belangrijke stap is gezet voor de voltooiing van deze buurt.

Tijdens de voorbereidingen tot dit plan zijn omwonenden in gelegenheid gesteld kennis te nemen van het voorlopig ontwerp en hebben zich daarmee een goed beeld kunnen vormen van de voorgenomen woningbouw. De vooral positieve reacties bevestigen dat het plan voorziet in een goede invulling van deze wijk.

In het plan zijn 8 woningen voor zogenaamde starters bedoeld. De koopsom voor een starterswoning is vanaf € 170.000,-- vrij op naam. Dit houdt onder meer in dat de kopers uit de gemeente zelf hebben een streepje voor op belangstellenden van buiten de gemeente Oldebroek.

Daarnaast zijn de twee hoekwoningen ontworpen voor gezinnen, die graag wat meer ruimte in huis wensen. De woningen hebben standaard vier slaapkamers en de mogelijkheid tot zelfs een vijfde slaapkamer of in plaats hiervan een werkkamer dan wel een hobbyruimte.

Wanneer de bouw gaat starten is onder andere afhankelijk van de snelheid waarmee de woningen worden verkocht. Vanaf 20 mei aanstaande kunnen geïnteresseerden de informatiebrochures en ook de inschrijfformulieren ophalen of aanvragen bij Pleiter makelaars & taxateurs in Oldebroek. Voor de aanbieding en toewijzing van deze woningen wordt de gemeentelijke aanbiedingsprocedure gevolgd. De inschrijving sluit op 10 juni 2014.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie altijd terecht bij Pleiter makelaars & taxateurs, Hogenbrinkweg 9 in Oldebroek, telefoonnummer 0525 – 63 14 65 of via de website www.pleiter.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment