Op zaterdag 27 oktober a.s. staat het hondensportevenement “De Oldebroeker Bokaal” weer bij VDH kringgroep Oldebroek e.o. op het programma. Ook deze aflevering van de jaarlijkse africhtingwedstrijd beloofd weer een spannend spektakel te worden. Er hebben zich 12 combinaties ingeschreven die met elkaar de strijd om de Oldebroeker Bokaal zullen aangaan.

Kringgroep Oldebroek wordt vertegenwoordigd door 3 leden die gaan proberen de bokaal in Oldebroek te houden. Toon Hop met Sam van Hamersslag Henk Mulder met Dex Polsmaten en Henk van der Sluis met Windsor v.d. Schiffslache hebben de laatste tijd extra hard getraind en “staan op scherp”. 

Er wordt gestreden op drie onderdelen, te weten het speuren, het appèl (gehoorzaamheidsprogramma) en natuurlijk het altijd weer spectaculaire pakwerk.
Een bezoekje aan dit evenement is zeker de moeite waard. Vanaf 11.00uur tot ±16.00uur zijn de verrichtingen van de deelnemers te volgen op het terrein van VDH kringgroep Oldebroek e.o. aan de Vreeweg 67², t’ Loo. U bent van harte welkom. Een duidelijke routebeschrijving en overige informatie vindt u op de website, www.kgpoldebroek.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment