karin

WEZEP - Karin Wagenaar geeft op 20 november 2014 in de Oranjehof in Wezep een masterclass systeemtherapie Emotionally Focused Therapy. EFT is een relatietherapie-model dat inmiddels zeer goed is onderzocht op effectiviteit. Het model is stevig gefundeerd in de hechtingstheorie van Bowlbyen het stelt de emoties van de partners centraal. EFT streeft naar een verbeterde emotie-interactie binnen het systeem. EFT is wetenschappelijk onderbouwd en evidence based.Er is steeds meer bewijs dat het raakt aan de fundamentele processen van relaties.

In deze masterclass zal er een overzicht van het model geven worden en dieper ingegaan worden op de specifieke emotiegerichte interventies, die uiteindelijk leiden tot "key change events" in de therapie. De attitude van de therapeut is daarin van wezenlijk belang.

Meer informatie is te lezen in het boek dat Sue Johnson speciaal voor cliënten heeft geschreven: "Houd me vast, zeven gesprekken voor een hechte(re) en veilige relatie"

Karin Wagenaar is klinisch psycholoog, psychotherapeut systeemtherapeut. Zij werkt in het Centrum voor Psychotherapie te Lunteren, onderdeel van Pro Persona, en werkt daarnaast in eigen praktijk te Utrecht. Zij is opleider, systeemtherapie bij de RINO Utrecht en is gespecialiseerd in Emotionally Focused Therapy, waarin zij erkend is als EFT trainer en supervisor. Zij is mede-oprichter en voorzitter van de Stichting EFT Nederland en verzorgt jaarlijks trainingen en diverse presentaties in EFT.

Plaats Deze masterclasswordt gehouden in de "Oranjehof", centrum voor relatie en gezin, Kerkweg 2 in Wezep..

Tijd Vanaf 9.00 uur ontvangst met koffie en thee.
De masterclass begint om 09.30 uur en eindigt om 16.30 uur.

De kosten € 195,- incl. koffie/thee, lunch

Accreditatie De accreditatie voor deze dag is aangevraagd bij de N.V.R.G. en NVSPV en Bamw

Inschrijving

Aanmelding kan via e-mail met vermelding van naam, adres en lidnummer van de beroepsvereniging aan info@deoranjehof.nl Of via een betaling van € 195,- op NL45 RABO 0119 5081 92 t.n.v. T&C Systeemtherapeuten masterclass EFT

Inschrijving op volgorde van binnenkomst van betaling.

Annulering

Bij annulering vóór 1 november 2014 wordt € 35,- administratiekosten ingehouden. Bij annulering na 1 november 2014 is het volledige bedrag verschuldigd.

Voor meer info Téo Visser 06-54333855

en Carey Woortman 06-10232622.

teovisser@solcon.nlen careywoortman@planet.nl

www.tencsysteemtherapie.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment