bouwakker

HATTEMERBROEK – Op donderdagavond 25 oktober is de Bouwakker in Hattemerbroek het decor van een speciaal bierproeverij. In samenwerking met Mitra Diana Wezep zal Fons Koopman die avond verschillende bieren laten proeven en de verhalen erachter vertellen. ‘Het belooft een leuke en vooral ongedwongen avond te worden voor iedereen die ook maar enigszins geïnteresseerd is in bier,’ belooft Fons Koopman. 'We gaan de avond opbouwen in smaak en tijdens dat proeven een toelichting verzorgen op de soort, geur, kleur en smaak. Daarnaast wordt een stukje geschiedenis verteld en komen de verhalen van de brouwerij aan de orde.’

Omdat Fons al jaren in de wereld van het bier vertoeft, verwacht hij iets toe te kunnen voegen en op een leuke manier zijn passie voor – en kennis van bier over te kunnen dragen. Het wordt een aangename avond, waarbij geselecteerde bieren (afgestemd op de tijd van het jaar) de revue passeren. Er zal voor iedereen ruimte zijn om te proeven, te vragen en vooral te genieten. De bieren zullen geserveerd worden met mooie bijpassen de hapjes.

De avond wordt afgesloten met een bierquiz en de winnaar gaat met een mooie prijs huiswaarts.

Belangstellenden (18+) voor deze avond kunnen zich aanmelden bij Mitra Diana Wezep, aan de bar in de Bouwakker of via koopmanfons@hotmail.nl. De kosten bedragen € 20,00 er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De avond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30uur).

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment