laatste fotoos echtpaar

WEZEP - Al jarenlang is Jan Bredewout bezig om een documentaire te maken over de graaf en gravin van Limburg Stirum. Eindelijk komt er, mede dankzij de medewerking van de "Stichting Vrienden van IJsselvliedt en Mappa Mondo", een afronding van dit intensieve project. Op vrijdagavond 30 november aanstaande is er een spetterende première waarbij de nog levende hoofdpersonen uit de documentaire in het zonnetje wordengezet. Het is de bedoeling om de hoofdpersonen van huis op te halen in een oude auto en ze daarna via de rode loper welkom te heten in  villa IJsselvliedt. Middels een muzikaal onthaal zullen de "filmsterren" getuige zijn van de documentaire die met hun hulp gemaakt is.

In de documentaire zijn de getuigenissen te horen van een 10 tal personen die de graaf en gravin gekend hebben in de tijd dat ze op IJsselvliedt woonden. Veel inwoners van Wezep kenden de belangrijkste inwoners die Wezep ooit gehad heeft. Velen hebben herinneringen aan de familie. Deze belevenissen en anekdotes zijn nu op beeld vastgelegd voor de komende generaties.

Voor de film zullen nog enkele andere getuigen worden geïnterviewd zodat het een interactieve avond wordt. Als afsluiting is er een nazit met een hapje en een drankje.

Elke inwoner van Wezep en omstreken is welkom. Om de interesse te peilen wil men graag dat u zich van te voren aanmeld bij   j.bredewout@gmail.com of via tel. 06 107 15 390

Aanvang 18.00 uur. Ontvangst  van de hoofdpersonen  om  18.30 uur en de start van het programma is om 19.00 uur.

graaf en gravin 1951

Entree € 2.50 pp

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment