kulturhus oldebroek 620x279

OLDEBROEK - Zaterdag 3 november 2018 sluit de Brandweer Oldebroek het 150-jaig jubileumjaar af met een uniek en gratis concert in De Talter in Oldebroek. Concordia Oldebroek en soliste Deborah Witteveen werken mee aan het concert. Maar bijzonder is zeker ook de medewerking van het Nederlands Politie Orkest met soliste Laura Fygi. Tijdens het jubileumjaar van de Brandweer Oldebroek staat de stichting METAKIDS centraal. Een stichting die zich inzet om kindersterfte door Metabole ziekte te stoppen. Gedurende het jubileumjaar zijn alle opbrengsten van activiteiten bestemd voor deze stichting. Na de concertavond maakt Brandweer Oldebroek de balans op voor de stichting METAKIDS.

Reserveer uw kaarten

Het jubileumconcert is op zaterdag 3 november en begint om 19.30 uur. Kaarten voor dit concert zijn gratis te reserveren via ConcertBrandweerOldebroek@hotmail.com. Vanaf 18.45 uur is de ontvangst in de foyer van De Talter met muzikale begeleiding van de steelband.

Na 19.15 uur vervallen de reserveringen en kunnen andere bezoekers alsnog worden toegelaten. De toegang is gratis. Wel wordt er een inzameling gehouden voor de stichting METAKIDS.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment