2017 06 01 Presentatie VO warmtepompen bijgesneden

OLDEBROEK - Bijna dagelijks krijgen we te horen dat Nederland van het gas af moet, maar hoe doe je dat en is dat wel rendabel? Velen krijgen aanbiedingen over energiecontracten die niet altijd zo gunstig blijken als was voorgespiegeld. Ook worden er gratis zonnepanelen aangeboden, maar wat betekent gratis zonnepanelen? Wie moet u geloven als kennis ontbreekt en waar kunt u naar toe als u achteraf met vragen zit en de aanbieder niet meer aanspreekbaar is?

Willem Bonestroo, eigenaar van Bonergie met een Energiewinkel in het centrum van Oldebroek heeft ruim dertig jaar advieservaring, waarvan zeven jaar op het gebied van energiekosten besparen. Hij kan u helpen bij het ontleden van energieaanbiedingen en het verlagen van uw energieverbruik (stroom en gas) op een rendabele wijze.

Voor het afsluiten van energiecontracten heeft Willem een “Weet wat je zegt” certificaat, welke een aantal energieleveranciers eisen, om überhaupt energiecontracten te mogen afsluiten. Verder is hij gecertificeerd om EPA-energiemaatwerkadviezen voor duurzaamheidsleningen op te stellen en is hij Register Solar-Specialist, wat inhoud dat hij een HBO-opleiding heeft gevolgd voor het adviseren, ontwerpen en monteren van zonsystemen. Tot slot beschikt Willem over de nodige kennis op het gebied van batterijopslag, warmtepompen en infraroodverwarming.

Zaterdag 13 oktober kunt u naast de Energiewinkel een lezing volgen met de volgende aspecten:

  • Waar moet je op letten bij Energiecontracten?
  • Hoe kan ik mijn energieverbruik verlagen?
  • Zijn zonnepanelen met zeezoutbatterijen interessant?
  • Zonneceldakpannen
  • Waar moet je op letten bij een warmtepomp?
  • Ik heb bouwplannen. Waar moet ik op letten?
  • Referentieproject Groesbeek: Nieuwe woning met EPC waarde 0,39 na opvolging adviezen bij oplevering EPC -0,04 (energiepositief).
  • Vragenronde

De lezing begint om 14:00 uur en wordt om 15:30 uur herhaald.

Naast de lezingen kunt u kennis nemen van verschillende producten die Bonergie u kan leveren. 

Na afloop is er gelegenheid voor gezellig samen zijn onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor vragen kunt uw zich richten tot Willem Bonestroo, telefoon 06-53 58 74 23 of mailen naar info@bonerggie.nl of contactformulier invullen op www.bonergie.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment