jubko

OLDEBROEK - Zaterdag 3 november is er een afsluitend concert in het kader van het 150 jarig bestaan van Brandweer Oldebroek. Het wordt een speciaal concert met medewerking van het Nederlands Politie Orkest met medewerking van Laura Fygi. Daarnaast doet Concordia Oldebroek ook mee aan dit concert met de soliste Deborah Witteveen uit Oldebroek. Na deze avond wordt de balans opgemaakt wat er dit jaar binnen is gehaald voor de stichting METAKIDS.  Het hele jaar zijn alle opbrengsten tijdens diverse activiteiten bestemd voor deze stichting.

Kaarten voor dit concert zijn gratis te verkrijgen via ConcertBrandweerOldebroek@hotmail.com

 

Reserveren wordt aanbevolen. Het concert begint om 19.30 uur op 3 november en vanaf 18.45 uur zal de steelband spelen in de foyer van de Talter zodat u met muziek ontvangen wordt.

Het Nederlands Politieorkest

Het Nederlands Politieorkest (NPO) is een symfonisch blaasorkest dat bestaat uit ongeveer 55 muzikanten die werkzaam zijn bij de Nationale politie. Ze zijn afkomstig uit alle Regionale Eenheden in het land. Het NPO werd opgericht in 1995.

Het muzikale visitekaartje van de politie

Het NPO is het muzikale visitekaartje van de politie in Nederland. Het NPO is als orkest met haar bezetting breed inzetbaar en kan vrijwel ieder genre muziek uitvoeren. Het orkest is dan ook een prima instrument om mensen op een andere manier kennis te laten maken met de Nederlandse politie. Mede door als vertegenwoordiger op te treden op grote nationale en internationale evenementen levert het NPO een belangrijke bijdrage aan de public relations van de Nederlandse politie. Het NPO bestaat uit enthousiaste leden die veel tijd en energie steken in hun hobby. Gemiddeld treedt het orkest ongeveer 25 maal per jaar op.

Het programma “De Politie in Beeld” wat in Oldebroek gebracht gaat worden gaat in samenwerking met de wel bekende jazz zangeres Laura Fygi.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment