Workshop agrariërs

OOSTERWOLDE - Van 8 tot en met 13 oktober vindt in Oldebroek de ‘Week van Duurzaamheid en Innovatie’ plaats. Een week vol met activiteiten en acties voor en door inwoners, bedrijven, scholen en organisaties. De week wordt georganiseerd door de gemeente Oldebroek, in samenwerking met Veluwe Duurzaam. Het bedrijf ‘ABE Duurzaam’ doet ook mee en organiseert op 11 oktober, van 20.00 tot 22.00 uur de gratis workshop ‘Verdien geld met uw (stal)dak’. De bijeenkomst is interessant voor agrarische ondernemers die beschikken over een dak van 1000 m2 of meer.

Workshop ‘Verdien geld met uw (stal)dak’
ABE Duurzaam heeft alle kennis over energiebesparende maatregelen die een boerenbedrijf gezond houden. Zonnepanelen op het dak kunnen zorgen voor een flinke kostenbesparing. Maar veel boeren weten niet dat je met een groot dak zelfs geld kunt verdiénen. ABE Duurzaam is specialist op dit gebied. Speciaal voor de agrarische ondernemer organiseren zij daarom de workshop ‘Verdien geld met uw (stal)dak’. Tijdens de workshop wordt in beeld gebracht waarom zonnepanelen belangrijk bijdragen aan zowel het milieu als het bedrijfsresultaat. Ook wordt een duidelijk reken- en verdienmodel gepresenteerd.

De gratis workshop wordt op donderdag 11 oktober gehouden in Dorpshuis De Heerdt, Schiksweg 27 in Oosterwolde. De bijeenkomst start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Deelnemers hoeven zich vooraf niet aan te melden en kunnen vanaf 19.30 uur inlopen.

ABE Duurzaam
ABE Duurzaam ondersteunt agrariërs in ‘duurzaam boeren’. In nauwe samenwerking met andere partijen begeleiden zij energieprojecten voor (agrarische) ondernemers, van begin tot eind. ABE is specialist in de aanvraag van SDE+ subsidies en gebruikmaking van fiscale regelingen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.weekvandeduurzaamheid.nl en www.abeduurzaam.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment