walkentalk

WEZEP - Iedereen die op zoek is naar werk, is weer van harte welkom bij de Walk&Talk bijeenkomst in de bibliotheek van Wezep op woensdag 3 oktober. Deze ochtend heeft bibliotheek Wezep Lotje Vis uitgenodigd. Lotje heeft een coaching praktijk onder de naam WERKaanWERK. Hierbij combineert ze haar kennis en vaardigheden op het gebied van sales & marketing, leidinggeven, ondernemerschap, communicatie, organisatie, advisering en coaching met een flinke dosis betrokkenheid en levenservaring. Deze ochtend richt Lotje zich vooral op solliciteren anno nu.

Na de informatie van Lotje kunnen de deelnemers hun ervaringen met elkaar uitwisselen en contacten leggen. De Walk&Talk bijeenkomst is bij de Bibliotheek in Wezep en begint om 9.30 uur. Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Bibliotheek Wezep is te vinden aan Mariënrade 3, 8091XS Wezep, in het dorpshuis.

Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit. Voor meer informatie zie ook  www.bibliotheeknoord-veluwe.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment