CIMG2782

WEZEP - Boerderij Hoeve Op Vollenhof opent op6 oktober haar deuren. Voor velen een plaats waar dagbesteding en onderwijsondersteuning wordt geboden. Tijdens de open-thema-dag, die van 13.00  – 16.00  uur wordt gehouden, is iedereen welkom te kijken en te horen wat er op de boerderij allemaal wordt gedaan. Hoeve Op Vollenhof, onderwijsboerderij,  geeft begeleiding aan (jonge) mensen die onderwijs volgen op deze buitenschoolse locatie. In overleg met gemeenten, onderwijs , persoonlijk begeleider en uiteraard de jong volwassene zelf is Hoeve Op Vollenhof de “iets andere” school die het lessen krijgen door de week en het schooljaar heen ondersteunt.  Men gebruikt hiervoor het werken op de boerderij waar dieren maar ook de groentetuin een belangrijke rol spelen, aangevuld met het vele technisch werk, een klein beetje productiewerk en creatieve werkvormen.  

Hoeve Op Vollenhof, zorgboerderij, is sinds 2012 4 dagen in de week open voor deelnemers met uiteenlopende ondersteunings-hulpvragen. De boerderij is een plek voor mensen met vormen van autisme, psychische problematiek en dementie.

Hoeve Op Vollenhof is gelegen op landgoed Vollenhof tussen Wezep en Oldebroek en straalt de rust en ruimte uit wat prima werkt bij de deelnemers waarmee we samenwerken. De boerderij en ook de bijgebouwen zijn rijksmonumenten en daarmee al enkele honderden jaren oud. Rustiek gelegen met grote eiken eromheen.  Tevens herbergt de boerderij een B & B en vergader-cursusruimte en is het, het adres van de Hereford-runderkoeien (www.boerben.nl).

Van harte welkom te komen kijken en je te laten informeren op 6 oktober 13-16 uur aan de Vollenhofsweg 3 in Wezep. Zie ook www.hoeveopvollenhof.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment