swo

OLDEBROEK - Het gebruik van computers is steeds gemakkelijker geworden en de mogelijkheden zijn eindeloos. In een handomdraai kunt u uw zorgtoeslag aanvragen of bankzaken regelen, kijken hoe laat de trein gaat, het nieuws volgen, of boodschappen doen. Maar ook contact hebben met familie, vrienden of kennissen, bijvoorbeeld via email en Facebook.

SWO biedt passende hulp. Makkelijk voor wie de weg weet, lastig voor wie nog niet met de computer overweg kan. SWO biedt voor senioren uit de gemeente Oldebroek passende hulp in de vorm van laagdrempelige computercursussen.

Vrijwilligers van SWO verzorgen dit met veel geduld en in uw eigen tempo op een leuke manier. U krijgt een cursusboek dat u ook als naslagwerk kunt gebruiken.

De cursussen

Voor wie nog niets van de computer kent is de cursus “Omgaan met de PC” een goede start.

Kunt u al wat met de computer overweg dan kunt u  de cursus “Werken met de verkenner” volgen.

Misschien wilt u leren om foto's op te slaan en te bewerken op de computer? Geef u dan op voor de cursus "Photo Gallery".

Een cursus mailen behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u digitaal contact leggen met familie en/of bedrijven? Geef u dan op voor de cursus "Gmail".

U hebt een beginnerscursus gevolgd, maar bent toch nog wat onzeker. Dan is de cursus "Op herhaling" mogelijk wat voor u. U gaat zelf aan de slag en alles komt weer aan bod.

De cursus "Op herhaling" wordt gedaan in 3 en de overige cursussen zijn in 6 lessen. Alle cursussen worden gegeven op woensdagmiddag.

Meer weten of opgeven?

Meer weten of gelijk opgeven? Neem dan contact op met Margot van Zanten.

Dat kan op tel. (06) 13 43 76 63. Is ze er even niet, probeer het dan later nog een keer.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment