Knipselcjg

OLDEBROEK - Vanaf dit schooljaar zal het CJG nog meer aanwezig zijn op de basisscholen in Oldebroek.  Inge en Wendy zijn werkzaam als jeugd- en gezinswerkers binnen het Centrum voor Jeugd en Gezin Oldebroek. Het aankomende jaar kun je hen steeds meer vinden op de school van uw kind.  'Opvoeden is vaak een leuke maar ook uitdagende klus waarbij je soms best tegen dingen aan kunt lopen. Veelal kun je met vragen bij je familie, vrienden of buren terecht. Wanneer dat niet kan of niet de juiste antwoorden oplevert, kan het fijn zijn om er met een onafhankelijke professional over van gedachten te wisselen,'vertellen zij.

Vanuit het Centrum voor Jeugd en Gezin komen zij al heel wat jaren op de school van uw dochter of zoon. In een gesprek kunnen zij samen met u kijken waar u en uw kind mee geholpen zijn. Het kan helpen wanneer de leerkracht of intern begeleider ook aansluit bij het gesprek omdat zij uw kind natuurlijk ook erg goed kennen.

Mocht u een vraag hebben dan bent u welkom op ons spreekuur op school. U kunt binnenlopen, aanmelden via school of rechtstreeks naar Wendy w.klomp@cjgoldebroek.nl of Inge i.gelderloos@cjgoldebroek.nl mailen. 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment