bieb wezep

WEZEP - SWO en Bibliotheek Noord-Veluwe organiseren samen een studiekring. Een studiekring is een groep van mensen, die elkaar in informele sfeer ontmoet om de hersens te scherpen en met elkaar van gedachten te wisselen over allerlei (actuele) onderwerpen. Eens per twee weken komt men van 09.30 tot 11.30 uur  (op de eerste en derde dinsdag) bij elkaar om kennis uit te wisselen in de bibliotheek Wezep. De bedoeling is om senioren bij elkaar te brengen die open staan voor nieuwe contacten, trouw willen deelnemen aan de bespreking van de gekozen onderwerpen, en die ook af en toe zelf een onderwerp willen voorbereiden en presenteren.

Een voorbereider verzamelt gericht informatie over een onderwerp en presenteert het aan de anderen. Onderwerpen worden door leden van een studiekring zelf aangedragen en kunnen gaan over reizen, hobby's, literatuur, geschiedenis, kunst of andere (actuele) onderwerpen. De kernbegrippen van een studiekring zijn ontmoeting en kennisverrijking.

Wilt u zich hiervoor opgeven of er meer over weten? Neem dan contact op met de bibliotheek: M.W. Kanis, tel. (06) 13 10 18 65 of mail naar: mkanis@bibliotheeknoordveluwe.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment