kulturhus oldebroek 620x279

OLDEBROEK - Het was dit jaar erop of eronder voor tweedehands kinderkledingbeurs Oldebroek. Nadat vorig jaar het gehele kernteam te kennen had gegeven, na vele trouwe dienstjaren, het stokje over te willen dragen. In eerste instantie lukte het niet  om hier  nieuwe vrijwilligers voor te krijgen. Maar na alles op alles gezet te hebben gaat de beurs in september opnieuw van start, na eenmalig in het voorjaar te hebben overgeslagen, met een geheel nieuw enthousiast team. Met deze doorstart krijgen ze de mogelijkheid om op deze succesformule, van al wel bijna 40 jaar, verder te bouwen.

De najaarsbeurs wordt gehouden op vrijdagavond 21 september vanaf 18.30 uur in het Kulturhus in Oldebroek. Deze keer vervalt de verkoop op zaterdagochtend en ook van speelgoed. Er wordt goed uitziende tweedehands (winter)kinderkleding in de maat 86 t/m maat S aangeboden. Kinderen zijn die avond ook van harte welkom!

Vanaf donderdag 6 september kun je een inschrijfnummer aanvragen, indien je graag kleding wilt aanbieden op de beurs, op het volgende mailadres: kinderkledingbeursoldebroek@gmail.com. Per klant één inschrijflijst, kosten hiervoor zijn € 2,-. De voorwaarden krijg je per mail toegezonden.

Onder de klanten, maar ook onder de inbrengers van kleding, wordt een bos bloemen verloot. Aangeboden door Blaauw uit Elburg. En indirect ondersteun je, door jouw bijdrage aan de beurs, ook  een goed doel. De afgelopen jaren hebben we o.a. de Voedselbank kunnen verrassen met een prachtige gift, hiermee kunnen zij in de decembermaand vele kinderen uit de omtrek verblijden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment