clip image004OLDEBROEK - Surielle Demming werkt in Afrika en zet zich in voor Nana om het geldt bij elkaar te krijgen via diverse acties ,ook de fam. Kroes uit Oldebroek zet zich in voor haar om het geld bij elkaar te krijgen via div. acties. Manege Elburg organiseert een actiedag waarbij alle opbrengsten ten goede komen aan het realiseren van speciaal onderwijs voor de Zuid-Afrikaanse Nana Nxasana. De Actiedag zal gehouden worden op 25 oktober te Manege Elburg, Mentiesweg 1 Elburg. De hoofdactiviteit van de dag zal bestaan uit een Benefietwedstrijd waarbij de ruiters zich laten sponsoren voor hun deelname. Daarnaast zal een verloting/veiling plaats vinden waarbij spectaculaire prijzen worden uitgereikt, welke beschikbaar zijn gesteld door lokale winkeliers.

Er kunnen pony-ritten gemaakt worden en er zal een markt plaats vinden. U kunt uw haar laten knippen door een professionele kapster. Een professionele fotografe biedt de mogelijkheid voor een fotoshoot van uzelf of uw kind met zijn/haar favoriete paard. Een hap en een snap is eveneens te verkrijgen op deze dag.

Nana Nxasana is 5 jaar en woont op Rehoboth Children’s Village in Zuid-Afrika. In dit kinderdorp worden weeskinderen opgevangen die HIV-positief zijn. Nana heeft als baby een virus opgelopen welke in combinatie met HIV heeft geleid tot lichte hersenbeschadiging. Waardoor Nana een gedragsprobleem heeft ontwikkelt. Een reguliere school in Zuid-Afrika neemt haar hierdoor niet aan als leerling. Helaas vergoed de Zuid-Afrikaanse overheid geen speciaal onderwijs. Omdat Nana erg intelligent is en het heel goed zal doen op het speciaal onderwijs heeft Manege Elburg besloten om zich voor haar in te zetten.

 

We hopen u te zien op zaterdag 25 oktober!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment