IMG 0278

ELBURG/OLDEBROEK - Op zaterdag 1 september houdt Sport Veredelt weer haar jaarlijkse jonge dierenshow. Voor de 13e keer stelt de firma Gardenbroek aan de Zuiderzeestraatweg in Elburg (Oostendorp) één van haar gebouwen beschikbaar voor dit evenement. Leden van de kleindierenverenigingen uit Oldebroek en Wezep zorgen voor een mooi aantal inschrijvingen van diverse diersoorten zoals: konijnen, cavia's, grote hoenders, dwerghoenders en sierduiven. De dieren worden door deskundige keurmeesters beoordeeld en zijn te bewonderen in tentoonstellingskooien die bij Gardenbroek zijn opgesteld. Deze firma, die inmiddels meer dan 75 jaar bestaat, stelt ook wisselbekers als hoofdereprijzen beschikbaar.


Naast de show is er een aantrekkelijk programma van randactiviteiten voor jong en oud opgezet. Diverse bedrijven verlenen hier hun medewerking aan. Genoemd worden: Emma Kidswear, Forever Living Products, Melanie fotografie, Janet van de Poppe kaarten, Sociaal lokaal, Socks4you en Trimsalon de Trouwe Makker. Verder is er informatie over het houden van klein dieren en bijen te vinden. Gardenbroek, super voor mens en dier geeft die dag kortingen op diverse producten.

Belangstellenden zijn welkom op zaterdag 1 september tussen 9.30 uur en 15.00 uur. Meer informatie is te vinden op de site www.sport-veredelt.nl. of bij secretaris Alfred van Loo, tel. (0525) 65 22 63 of e- mail info@sportveredelt.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment