Foto Jacko van den Bosch Voorzitter voetbalvereniging OWIOS 2014 jpgWEZEP – Maandagavond 13 oktober is Jacko van den Bosch te gast in het radioprogramma “Sportief Zijn Zeker Weten” op Loco FM. Tussen 20.00 – 21.00 uur zal de voorzitter van de voetbalvereniging OWIOS zijn ervaringen delen met de luisteraars. Van voetbalspeler tot voorzitter. De voorzitter van OWIOS bestuurd samen met zijn bestuursleden een vereniging met een rijke historie, een vereniging waar de inwoners van ’t Loo en Oldebroek voetbal beleven. Vele generaties leven mee met de vereniging die zijn oorsprong vond op het sportpark ’t Stuivezand op het ’t Loo. Wat heeft hij als bestuurder ervaren en wat is zijn visie voor de toekomst.
Dat hij zijn bestuurskwaliteiten breder inzet, blijkt wel uit de wijze hoe hij betrokken is bij de herverdeling sportsubsidies in de gemeente Oldebroek. Van diverse zijdes is dit onderwerp al belicht, als direct betrokkenen heeft Jacko zich ook ingezet om dit proces in goede banen te leiden, van hem horen wij graag hoe hij dat ervaren heeft en wat wij mogen verwachten.


Daarnaast zal er Met Jan Oosterbroek teruggeblikt worden op de prestaties van de Noord Veluwe Zwemmers die afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd hebben gezwommen. Met Laura van Norel de Vries zal het volleybal van de Dames 1 van Blauw Wit worden doorgenomen. Evert van ’t IJssel zal verslag doen van de motorcross prestaties van onze lokale coureurs.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment