onderg

HATTEMERBROEK -  Karin van Weeghel deed afgelopen weekend een lugubere vondst:  een bebloed setje Barbie meisjesondergoed langs de A28 bij het viaduct Middeldijk. 'Wij waren de trucks die terugkwamen van Truckstars aan het bekijken toen ik voor een telefoontje wat bij het lawaai wegliep. Toen ik stond te bellen hing ik wat over de railing en deed tot grote schrik deze vondst,'meldt Karin op facebook. Karin heeft haar vondst gemeld bij de politie en hoewel die niet direct uitgaat van een misdrijf is aanvullende informatie welkom. Dat kan via 0900 - 88 44. De politie benadrukt dat het niet om een hoax gaat, zoals veel mensen in eerste instantie dachten.

Het hele gebeuren heeft veel los gemaakt bij Karin en na veel twijfelen voelde ze zich verplicht om de volgende oproep op facebook te plaatsen:

Helemaal lezen svp! Getwijfeld om te plaatsen maar ik voel me verplicht;

Setje Barbie meisjesondergoed maat 110/116 (5 a 6 jaar) gevonden dat weggemoffeld langs het talud Middeldijk/A28 lag met veel bloedvlekken in het onderbroekje. Er lagen ook nog 2 blauw/roze sokjes bij. Ik heb het laten ophalen door de politie, zij hebben de struiken nog doorzocht maar verder niks gevonden.

Wij waren de trucks die terugkwamen van Truckstars aan het bekijken toen ik voor een telefoontje wat bij het lawaai wegliep. Toen ik stond te bellen hing ik wat over de railing en deed tot grote schrik deze vondst.

Mama's, alsjeblieft! Is jouw kleine meid vandaag een ritje wezen maken met wie dan ook en zijn teruggekomen met een smoes over missend ondergoed. Zaag diegene er helemaal over door! Dit waren namelijk geen vlekken die je oploopt als je met je piepie op het klimrek valt. Gedraagt je kind zich anders? Check het morgen op verwondingen op die plek! De vlekken waren rood, dus duidt op dat het daar recent neergegooid is. Rug en buik van het hemdje zaten ook moddervlekken op.

Ik heb foto's gemaakt, maar die wil/ga ik hier niet plaatsen. Verder graag niet contact met mij opnemen maar met de politie als u iets heeft gezien.

Let op! Ik plaats dit niet voor sensatie en misschien is het wel verklaarbaar maar ik krijg het niet uit mn kop, ben er beroerd van, dus vandaar dat ik het toch plaats.

Info over de kleding; 
Hemdje wit met roze bies, in roze grote letters het woord 'Barbie' er op met allemaal hartjes er onder. Broekje ook wit met roze bies. Setje leek vrij nieuw, niet verwassen iig. Sokjes donkerblauw met knalroze hak, teen en anti-uitglij nopjes. Het had heel veel roze zeilbootjes erop , bestaand uit dunne lijntjes, meer silhouetjes dus.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment