IMG 6867

WEZEP - Op vrijdag 10 en zaterdag 11 augustus zal voor de 10e keer het Muziekfeest SVG gehouden worden aan de Vollenhofsweg 18a  in Wezep.  Henk Boone, voorzitter van de Stichting Muziekfeest SVG: 'Na 9 jaar het feest gehouden te hebben aan de Zuiderzeestraatweg, is het Muziekfeest  voor het eerst aan de Vollenhofsweg. Tien jaar terug zijn we begonnen met zangeres Aukje Fijn uit Wezep, het 2e jaar hadden we al 4 artiesten en na een paar jaar is de vrijdagavond er  aan toegevoegd om te proberen er  iets meer aan over te houden. Toen ook steeds meer de vraag kwam van de sponsoren wat we met het geld doen wat er overbleef hebben wij er een goed doel aan gekoppeld.'

.

'We hebben sinds een aantal jaar ook een evenementenvergunning voor een radio-uitzending en voor dit jaar hebben we de frequentie van FM 90.10 mhz toegewezen gekregen. We gaan dit ook leuk aankleden door een aantal intervieuws mte mensen van het goede doel  te doen. Dit jaar dis dat De Hoeve op Vollenhof, een zorgboerderij die ook aan de Vollenhofsweg gevestigd is. De Zorgboerderij azal tevens aanwezig zijn met een stand,'vervolgt Henk..

Op beide avonden zullen een 7 tal artiesten gaan optreden, met op de vrijdag 10 augustus Henk Voskuil van de band  de Tornado’s, Melissa Smilda, Erwin Weitering, Ellen Janick, Harten 10 en Ancora met hun bekende zeemansliederen. De avond wordt afgesloten door de Molenbroeders. Op zaterdag 11 augustus zullen Aukje Fijn, Rene Becker, duo Remix uit de gemeente Oldebroek, Jose Sep,  Arjan Venemann, Thomas Berge optreden en als afsluiter de Dikdakkers.

De entree bedraagt € 7,50, en degenen die op vrijdagavond komen, kunnen op vertoon van hun gekochte kaartje ook op zaterdagavond naar binnen.

Henk: 'We mogen iedereen aanraden om dit fantastische jubileum live mee te gaan maken aan de Vollenhofsweg.'

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment