rondk

OLDEBROEK - Zaterdag 4 augustus kunt u voor de laatste keer dit seizoen deelnemen aan  het rondje Kunst. Deze fietsroute voert kunstliefhebbers door Oldebroek, Elburg en 't Harde.  De route voert over prachtige landgoederen en langs zes ateliers. Op elk willekeurig punt kan de route gestart worden. De atelierhouders en de gastkunstenaars zullen hun kunstwerken tonen en uitleggen. De ateliers zijn te herkennen aan een wit groen banier met een logo. Toegang is gratis en de ateliers zijn geopend voor bezoekers van 11.00 tot 17.00 uur. 


Er is een schat aan kunstwerken te bewonderen van diverse materialen en diverse stijlen: schilderijen, aquarellen, beelden, sieraden, viltwerk en andere objecten. De routebeschrijving kan  worden gedownload via www.rondjekunstnoordveluwe.nl

Rondje Kunst is een initiatief van een aantal kunstzinnige mensen. Zij hebben elk hun eigen specialisme en passie. Zij exposeren alleen, maar toch samen! Hun ateliers en tuinen zijn verbonden via een mooie route van ongeveer 23 kilometer. Tijdens Rondje Kunst zijn alle deelnemende kunstenaars aanwezig op hun eigen adres.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment