swo

OLDEBROEK - Wil Tafeltje-dek-je in Oldebroek blijven voortbestaan dan heeft men dringend behoefte aan een aantal vrijwilligers voor de bezorging van de maaltijden. Wie, o wie meldt zich aan? Tafeltje-dekje Oldebroek is een onderdeel van SWO (Stichting Welzijn Ouderen gemeente Oldebroek). Dit onderdeel verzorgt de (warme) maaltijden bij personen in Oldebroek, Oosterwolde en ’t  Loo (incl. buitengebieden), die niet meer in staat zijn om zelf een warme maaltijd te koken.  De maaltijden worden bij de gebruikers bezorgd door een team van vaste vrijwilligers. De bezorgtijden zijn van maandag t/m vrijdag tussen ca. 11:30 en 12:30 uur.

Daarnaast bieden deze vrijwilligers ook een luisterend oor en houden een oogje in het zeil wanneer ze de maaltijden bezorgen. In de dorpskern Oldebroek wordt gebruik gemaakt van fietsroutes; in de overige gebieden van autoroutes.

Op dit moment is het beschikbare aantal vrijwilligers niet meer toereikend. Wil deze activiteit blijven voortbestaan dan is er op korte termijn dringend behoefte aan uitbreiding van het aantal vrijwilligers, zowel voor de fietsroutes als voor de autoroutes. De inzet kan in onderling overleg worden geregeld.

Zowel vaste vrijwilligers als reserve-vrijwilligers zijn hartelijk welkom.

Voor meer informatie en aanmelding graag contact opnemen met mw. R. v.d. Beek-Spaan, tel. 0525-65 55 28.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment