SEN

WEZEP - Goed Bezig Oldebroek organiseert op vrijdag 21 september 2018 een fitheidstest voor 55-plussers uit Wezep of Hattemerbroek. Dit doen zij in samenwerking met SWO en Fysiotherapie de Akker en met medewerking van de Gelderse Sport Federatie. De test is vooral bedoeld voor wie momenteel weinig beweegt en wil weten hoe het met de persoonlijke fitheid gesteld is. Of voor inwoners die meer aan beweging willen doen. De fitheidstest wordt gehouden in de Kamphal in Wezep.

Uitnodiging

Woont u in Wezep of Hattemerbroek en bent u 55 jaar of ouder? Dan kunt u eind augustus een persoonlijke uitnodiging verwachten voor deze fitheidstest. Voor inwoners van Oldebroek en de kernen daarom heen werd vorig jaar een test georganiseerd.

De test wordt georganiseerd in samenwerking met SWO en Fysiotherapie de Akker en met medewerking van de Gelderse Sport Federatie. Aan de hand van een aantal eenvoudige oefeningen wordt de huidige conditie gemeten en kunnen de resultaten bekeken en besproken worden. Ook geven we informatie over het sportaanbod voor 55-plussers. Mocht u al regelmatig bewegen is het niet nodig mee te doen aan de fitheidstest.

Meld u aan!

Aanmelden voor de fitheidstest kan tot dinsdag 18 september 2018 op een van de volgende manieren:

Na aanmelding ontvangt u een persoonlijke starttijd. Op die tijd kunt u de zaal in om te beginnen. U kunt zich omkleden in de kleedkamers van de Kamphal, Heikamp 2 in Wezep.

Vragen?

Heeft u vragen over de fitheidstest? Dan kunt u contact opnemen met Goed Bezig Oldebroek door een e-mail te sturen aan Krista Schakel via kschakel@oldebroek.nl. Voor meer sportaanbod kunt u (alvast) kijken op www.goedbezigoldebroek.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment