culturprijs 021

OLDEBROEK - Kunstgroep de Talter uit Oldebroek organiseert dit jaar voor de zesde keer de Talter Cultuurprijs. Dit evenement is speciaal ingesteld voor regionale amateur kunstschilders.

De schilders krijgen de gelegenheid om hun werkstuk gedurende twee maanden te exposeren in Kulturhus de Talter, daarnaast  zal een deskundige jury de werken beoordelen en zal op zaterdag 29 september 2018 de prijsuitreiking plaats vinden.

De winnaar van de Cultuurprijs ontvangt een bronzen beeldje, aangeboden en gemaakt door kunstenaar Willem Bultman uit Oldebroek. Ook de tweede en derde prijs worden beloond. Deze prijzen en de aanmoedigingsprijs worden aangeboden door Zwemmer Art Supply uit Elburg.. Alle deelnemers ontvangen aansluitend een persoonlijk juryrapport over hun schilderij. Meedoen kan door het inschrijfformulier te downloaden via www.kunstgroepdetalter.nl en uiterlijk 30 augustus 2018 in te leveren. De deelname bedraagt € 6,00.  Omdat er maximaal  50 kunstenaars mee kunnen doen, is het zaak u zo snel mogelijk aan te melden. Voor verdere informatie kunt u ook terecht op bovengenoemde site.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment