concordia

OLDEBROEK - Na een aantal weken als interim-dirigent het jeugdorkest van CMV Concordia Oldebroek te hebben geleid, is Hendry van Loo benoemd als vaste dirigent van het jeugdorkest van de vereniging. Tijdens de interim periode wist Hendry van Loo samen met de jeugd het festival van het Noord Veluws Muziekverband te winnen. De periode van voorbereiding op dit festival is een mooie basis om ook in de toekomst samen verder te gaan.

Hendry van Loo is geen onbekende voor de vereniging. Hendry is, als muzikant, lid geweest van CMV Concordia Oldebroek. Daarnaast heeft hij orkesten uit de naaste omgeving gedirigeerd.

CMV Concordia Oldebroek heeft de verwachting dat door deze samenwerking het jeugdorkest weer een mooie stap kan zetten in haar verdere ontwikkeling.

Wilt u de  jeugd op korte termijn horen, dan kan dit tijdens het promenadeconcert op  dinsdag 3 juli om 19.00 uur op het binnenterrein bij de Hullen. Dit promenadeconcert is een concert samen met de slagwerkgroep en het A-orkest van de vereniging. Een dag later, op woensdag 4 juli, sluit het jeugdorkest het seizoen af met een optreden tijdens de braderie.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment