bakenlogo

OLDEBROEK  - De afdeling Fysiotherapie van Zorgverlening Het Baken heeft afgelopen week met succes de visitatie voor Achmea afgerond. Iedere twee  jaar wordt de afdeling als eerstelijnsbehandelpraktijk bezocht door auditoren van Health Care Auditing. De praktijk dient te voldoen aan alle strenge eisen die er door de zorgverzekeraar worden gesteld. Er is uitgebreid gekeken naar relevante aspecten op het gebied van bedrijfsvoering, methodisch handelen  en onder andere het implementeren van richtlijnen in het dagelijks werk.


De visiteur was verrast met de kwaliteit die de fysiotherapeuten samen leveren. In zijn verslag schrijft hij: ‘Deze praktijk loopt voorop in het aanbieden van kwalitatieve zorg voor de specifieke doelgroep’.  “Een uitspraak waar we als organisatie erg blij mee zijn. Het is een erkenning voor de inspanningen die het team de afgelopen periode met elkaar heeft geleverd en stimuleert ons in de manier waarop wij onze diensten verder willen ontwikkelen,” aldus Greta Klooster,  interim unitmanager Behandel- & Adviescentrum.

Groeiende vraag
In 2015 mocht de fysiotherapiepraktijk, met vestigingen in Elburg (De Voord), Oldebroek (De Hullen) en Nunspeet (Seewende), zich landelijke als eerste binnen een instelling PlusPraktijk noemen. Met het behalen van de Plus status voor dit jaar laten zij wederom hun kwaliteit zien. Het Behandel- & Adviescentrum, waar de discipline fysiotherapie onderdeel van uit maakt,  is specialist op het gebied van ouderenzorg en groeit met haar eerstelijnszorg, doordat ouderen steeds langer thuis wonen en de zorgvraag complexer wordt. Daarvoor beschikt Het Baken over een Ouderenteam met meerdere deskundigen die op deze wijze snel en efficiënt problemen signaleren en via eerstelijnsbehandeling kunnen worden aangepakt.


Meer informatie over eerstelijnszorg via het Behandel- & Adviescentrum vindt u op www.zorgverlening-hetbaken.nl of bel voor meer informatie of een afspraak naar (0525)  68 04 02.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment