WEZEP - De Wereldwinkel, dè fairtrade cadeauwinkel van Nederland, biedt ook dit jaar organisaties de mogelijkheid om zich door middel van fairtrade kerstpakketten en eindejaargeschenken op een eenvoudige manier maatschappelijk te profileren naar werknemers en relaties. Wereldwinkel Wezep heeft een grote verscheidenheid aan fairtrade kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Zowel traditionele en zelf samen te stellen kerstpakketten als een ludiek keuzepakket behoren tot het assortiment van de Wereldwinkel.

Duurzaamheid. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Fairtrade. Kwaliteit. Authenticiteit. Vandaag de dag in kunnen we er niet meer aan ontkomen: we willen en moeten naar duurzame oplossingen. Met kerstpakketten en eindejaarsgeschenken van de Wereldwinkel kunnen organisaties op een eenvoudige manier een positief signaal afgeven en daadwerkelijk bijdragen aan een eerlijkere wereld.

Verrassend

De pakketten worden gevuld met ambachtelijke, kleurrijke cadeaus en lekkernijen. Elk artikel – food en non-food – uit het assortiment zijn op lokale en traditionele wijze in ontwikkelingslanden onder fairtrade criteria vervaardigd. Traditionele dessins, patronen en vormen uit verschillende culturen zijn opnieuw vorm gegeven maar vaak nog met de hand gemaakt, zonder dat producten de authenticiteit verliezen. Dit levert unieke en verrassende producten op die zich onderscheiden door bijzondere achtergronden en verhalen.

U kunt bij de wereldwinkel een compleet pakket kiezen, maar ook uw eigen pakket samenstellen. Steeds meer medewerkers hebben de mogelijkheid zelf hun pakket uit te kiezen. Dat kan ook bij de wereldwinkel. Er zijn cadeaubonnen, verpakt in een mooi theeboeket. Zo kan uw medewerker zelf beslissen wat hij/zij koopt.
Komt u naar de winkel voor een afspraak. 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment