poster www dag 2018

WEZEP - Op 20 juni vindt de derde editie plaats van Wezeps Waanzinnige Woensdag. Een feest dat is ontstaan naar aanleiding van de revitalisatie van het winkelcentrum in 2016. Een feest waar iedereen welkom is en waar voor jong en oud van alles te beleven is. Een grote Jaarmarkt, georganiseerd door Streek Evenementen uit Heerde, biedt tientallen kramen van ondernemers uit Wezep en daarbuiten met een breed aanbod aan producten.

Muzikaal entertainment in vele varianten zorgt voor een vrolijke noot. Zo is er ’s middags een fietsende DJ en s’ avonds een swingende Dixielandband. De hele dag door kunnen er verzoekplaatjes aangevraagd worden bij DJ Vinyl. Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen zich vermaken met het springkussen en met diverse kermisattracties. Goed Bezig Oldebroek verzorgt ’s middags en ’s avonds een uitdagend spelcircuit waar de jeugd in diverse leeftijdscategorieën aan mee kan doen.

Op diverse plekken in het winkelcentrum zijn gezellige terrassen te vinden waar genoten kan worden van een hapje, een drankje, een ijsje of andere snack. In Veluweland.nl is ook een Advertentiepuzzel te vinden waarmee er mooie prijzen te winnen zijn, zoals een ballonvaart voor twee personen aangeboden door BDUmedia, één minuut gratis winkelen door Plus Supermarkt, een geurenpakket door DA Bourquin ter waarde van 50 euro, een straatje staatsloten voor juli door CIGO Dijkman en een dames zonnebril van Guess en een herensportzonnebril van Esprit door Berghorst Optiek.

De oplossing van de advertentiepuzzel kan tot en met 20 juni ingeleverd worden bij CIGO Dijkman of DA Bourquin. Op donderdag 21 juni krijgen de prijswinnaars bericht en op vrijdagavond 22 juni worden de prijzen uitgereikt in aanwezigheid van de winkeliers die een prijs beschikbaar hebben gesteld.

Wezeps Waanzinnige Woensdag wordt georganiseerd door de OWH (Ondernemersvereniging Wezep Hattemerbroek). Alle activiteiten vinden plaats in het winkelcentrum in Wezep van 14.00 tot 21.00 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment